Cardiac Science

At the Heart of Saving Lives ™

ViTri Medical er generalagent i Sverige.

ViTri Medical AB er en grossist innen bandasjemateriell, medisinske forbruksartikler og førstehjelp, og siden tidlig 2012 har vi også vært svensk generalagent for hjertestartere fra det verdensledende Cardiac Science. Våre kunder er hovedsakelig landsting, kommuner og andre offentlige kunder, men vi har også et voksende salg via apotek til vanlige forbrukere. Produktene markedsføres i tillegg – via et nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere – overfor industribedrifter, ambulansevirksomhet, politi og redningstjeneste, idrettsforeninger, forbrukere osv.

ViTri Medical AB forsyner forhandlere med Cardiac Sciences AED-hjertestarter Powerheart – det naturlige valget for bedrifter, helsepersonell, redningspersonell og ansatte i skole.

Du/dere er hjertelig velkommen til å kontakte oss:

 

 

ViTri Medical AB 

Stensätravägen 9 A

SE-127 39 Skärholmen

Sverige

Tel: +4687477660

Fax:+4687477679

info@vitri.se

Kontaktskjema

 

Cardiac Science

Cardiac Science er et verdensledende selskap innen utvikling, produksjon og markedsføring av diagnostiske og terapeutiske produkter samt tjenester innen kardiologi, som bidrar til å beskytte hjertet og redde liv.

Hovedkontoret ligger i Waukesha i Wisconsin, like vest for Milwaukee. Selskapet har også produksjonsenheter i Deerfield i Wisconsin og kontor i California, Danmark, Frankrike, Italia og Storbritannia.